Un million de euro pentru Spitalul de Recuperare Borsa

Ministerul Sanatatii a alocat Spitalului de Recuperare Borsa suma de un milion de euro pentru achizitionarea de aparatura si instrumentar medical.

„Spitalul de Recuperare din oras a primit o finantare de 1.000.000 (un milion) de euro de la Ministerul Sanatatii. Desi ar fi nevoie si de investitii in infrastructura, banii vor fi utilizati cu un scop precis: achizitionarea de instrumentar si aparatura medicala. Sanatatea borsenilor este pe drumul cel bun”, a scrie pe Facebook primarului din Borsa, conform Agerpres.

Edilul mai precizeaza ca printre aparatele medicale ce urmeaza sa achizitionate se afla un echipament laser de mare putere si o gama variata de instrumentar chirurgical.

Spitalul de Recuperare Borsa este unul dintre cele mai mari spitale de recuperare din nordul Romaniei si este specializat in tratamente si proceduri naturale de recuperare neuromotorie a functiilor. Unitatea deserveste o populatie de aproximativ 50.000 de persoane.

Etichete: spitalul de recuperare borsa, servicii medicale spital borsa

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.