Un medic ortoped din Istanbul ofera opinii medicale pacientilor romani

poza consult medical de specialitateUn medic din Istanbul vine sambata la Bucuresti pentru a oferi gratuit opinii medicale pacientilor cu metastaze osoase.

„Acesta vine cu o viziune noua asupra diagnosticului sau schemei de tratament ale pacientului si cu metode de tratament revolutionare. (…) Printre ultimele metode aplicate de catre medic in cadrul spitalului in care activeaza putem enumera vertebroplatia si rezectia de coloana vertebrala. Cel mai eficient tratament pentru mielomul multiplu, limfom sau metastazele cu implicare vertebrala este vertebroplastia. Aceasta este o optiune de tratament efectiva pentru metastazele la coloana sau tumori care cauzeaza fracturi vertebrale care nu afecteaza coloana vertebrala”, scrie intr-un comunicat de presa.

Conform informarii, organizatorii atrag atentia asupra faptului ca nu este o limita de vsrsta in dezvoltarea cancerului de oase, acesta fiind din ce in ce mai intslnit la persoanele tinere, in special la barbati.
Doctorul Sinan Erdogan este specialist in ortopedie si traumatologe in Istanbul.
Pacientii interesati , pot obtine detalii la numerele de telefon 0723.224.923 si 0727.224.973 sau la adresa de e-mail office@liv-romania.ro.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.