Un medic oncolog turc ofera gratuit a doua opinie medicala bolnavilor de cancer


Potrivit unui comunicat de presa al Medical Park Romania, scopul vizitei oncologului turc in Romania este de a intelege metodele de diagnosticare si tratament si de a-i sprijini pe pacientii romani, atunci cand nu se gaseste o solutie medicala in tara lor.

„Va fi o intalnire fata in fata cu pacientii romani, iar prof. Meral Gunaldi isi propune sa le ofere pacientilor consultati cea de-a doua opinie medicala, pentru bolile lor. Sinceritatea medicului in privinta pacientilor oncologici are o influenta foarte mare asupra succesului tratamentului. Convingerea si increderea sunt foarte importante pentru continuarea tratamentului, fapt pentru care medicul comunica mereu cu pacientul. Un medic sincer si bun vede si evalueaza fiecare pacient separat. Medicina turca se caracterizeaza prin tehnologia de ultima generatie si urmareste indeaproape noile inovatii in domeniu, pentru a le implementa in spitalele noastre”, scrie in comunicatul de presa.

Profesorul Meral Gunaldi este doctor oncolog la Grupul International de Spitale Medical Park din Turcia. El va oferi gratuit o a doua opinie medicala bolnavilor de cancer, consultatiile urmand a fi acordate sambata 10 noiembrie 2018, la Constanta.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.