Un medic celebru vine la Bucuresti si ofera consultatii si opinii in legatura cu cancerul de prostata

medicul de familieUnul dintre cei mai renumiţi medici din Europa vine la Bucuresti si se alatura luptei impotriva cancerului de prostata.

Prof. dr. Bob Djavan, medic specialist din Austria, va da consultaţii impreuna cu doctorii romani la Centrul de Diagnostic si Tratament al Fundației „Dr. Victor Babes”.
Consulațiile vor avea loc la 12 si 13 ianuarie, iar de acestea pot beneficia atat pacienţii care au nevoie de un diagnostic, fie de a doua opinie.

De pregatirea consultaţiilor se va ocupa echipa coordonata de medicul urolog Seyed Agamiri de la Fundația „Doctor Victor Babes” din Bucuresti.

„Echipa asta vine si ne spune ce poate sa fie facut in afara Romaniei, ce putem face noi aici in Romania (…) Pregatirea dosarului pacientului consta in niste investigaţii. Noi il comunicam profesorului din Viena. Si daca mai exista alte investigaţii care mai sunt necesare le mai facem ca atunci cand soseste profesorul in Bucuresti sa aiba dosarul complet”, a declarat dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor in stiinţe medicale, seful departamentului chirurgie de la Fundaţia „Dr. Victor Babes” din Bucuresti, potrivit Digi24.

Cancerul de prostata este a cincea cauza de deces din Romania

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.