Un dispozitiv poate detecta cancerul in timp record

poza cercetare in laboratorIn statele Unite ale Americii, cativa medici au creat un dispozitiv care poate detecta cancerul in doar o ora.

Aceasta descoperire absolut revolutionara presupune un sistemul numit D3 care se ataseaza la smartphone, in dreptul camerei foto.

Astfel, medicul trebuie sa recolteze mostra de tesut de la pacient, sa o puna pe o lamela de sticla si sa o introduca in aparat.

Imaginea surprinsa de camera telefonului, ajutata de sistemul D3, este mai detaliata decat cea oferita de un microscop traditional, s-a constatat.

Acest dispozitivul a fost creat de medicii americani pentru a munca lor in zonele izolate, unde aparatura de laborator este greu de adus.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.