Tratament revolutionar impotriva celulitei

poza dieta celulitaCelulita, o afectiune estetica a pielii, ce apare in special in zona coapselor si a abdomenului si care afecteaza un numar mare de femei, ar putea fi eliminata cu ajutorul unei metode revolutionare, numite criolipoza. Aceasta este definita drept procesul de topire a tesutului adipos prin actiunea frigului.

Criolipoza reprezinta o alternativa mai putin invaziva in comparatie cu interventiile chirurgicale sau liposuctia. Aceasta procedura nu provoaca durere si nu necesita anestezie si, conform inventatorilor, este o tehnica de eliminare a grasimii ce da rezultate vizibile in doar doua luni de tratament, deoarece intr-o singura sedinta este eliminate 30% din grasimea localizata.

Prezentate la Congresul Mondial de medicina anti-imbatranire, aparatele de criolipoza au convins cativa medici dintre cei 8.000 prezenti la eveniment.

Sursa stire: Agerpres/Maxisciencs.com

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.