Totul despre cardul de sanatate si dosarul electronic al pacientului

DEMONSTRATIE CARD DE SANATATEDespre cardul de sanatate si Dosarul Electronic de Sanatate s-au purtat pana acum lungi discutii intre reprezentantii mai multor institutii. Acum, acestea sunt explicate si pe intelesul pacientilor.

Dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei face o serie de precizari legate de cardul de sanatate, utile pacientului, pentru a intelege mai bine cum functioneaza acesta, la ce foloseste si care sunt beneficiile aduse odata cu implementarea de la 1 februarie 2015.

De asemenea, dr. Rodica Tanasescu mai face o serie de precizari si vizavi de Dosarul Electronic de Sanatate, tot pe intelesul pacientilor in legatura cu stadiul de implementare al proiectului si ce inseamna mai exact acesta.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.