Toti tinerii care au fost in Colectiv ar trebui sa mearga la analize

poza consult medical de specialitateMedicii fac un apel la tinerii care au fost in Clubul Colectiv si care au scapat cu bine, sa-si faca, totusi, analize. Ei cred ca toti cei care s-au aflat in clubul groazei, ar putea avea probleme de sanatate din cauza gazelor toxice inhalate.

„As dori ca toate persoanele care au fost in club, indiferent cs au iesit, ar trebui ss treacs cumva prin spitale, fie prin medicul lor de familie, fie prin spitalele astea care au fost arondate si se ocups de arsi, vs rugsm ss veniti ss vs reevalusm, ss stim dacs sunteti intr-o stare generals buns, ca ss nu apars complicatii ulterioare.”, spune medicul Florentina Radu Ionits, directorul Spitalului Militar, conform Digi24.

La acest moment, nu se stie cu exactitate numarul celor care se aflau la momentul incendiului in Clubul Colectiv. Unele estimari variaza intre 300 si 500 de persoane.

Bilantul tragediei in urma incendiul din Colectiv a ajuns la 48 de morti.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.