Tot mai multi oameni intepati de capuse

capusaNumarul pacientilor care ajung la spital cu intepaturi de capuse este din ce in ce mai mare in toata tara.

Potrivit unei informari facute publice de Directia de Sanatate Publica (DSP) Sibiu, in acest judet, cei mai multi pacienti cu intepaturi de capuse din acest an s-au inregistrat in urma cu o saptamana, cand 117 pacienti au fost tratati in cele sase spitale din judet.

De la inceputul anului si pana acum, un numar de 512 sibieni a ajuns la spital cu intepaturi de capuse, fata de 598 persoane anul trecut.

Prin intepatura de capusa se poate transmite boala Lyme. mai multe despre aceasta, numita si ” boala cu 1000 de chipuri”, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.