Tot ce trebuie sa stii despre AVC, la un click distanta

AVCPacientii care au suferit un AVC sau cei care vor sa fie la curent cu cele mai noi informatii despre cum poate fi prevenit un accident vascular cerebral, au la dispozitie un site care ii poate ajuta.

Site-ul www.postAVC.ro se adreseaza nu doar pacientilor, dar si apartinatorilor acestora, pentru ca aici sunt postate la zi si articole si sfaturi scrise de specialisti vizavi de recuperare.

De asemenea, acest site realizat de medici, cuprinde si teste de evaluare, tehnici de recuperare, lista centrelor de recuperare , dar si povestile pacientilor.

www.postAVC.ro este un proiect derulat de Societatea Romana de Reabilitare Medicala .

Teste de evaluare, AICI.

Tehnici de recuperare, AICI.

Lista centrelor de recuperare, AICI.

Povestile pacientilor, AICI.

Noutati despre AVC si preventie, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.