Tomograful de la Spitalul Judetean Valcea va functiona in regim de permanenta

Computerul tomograf de la Spitalul Judetean Valcea va functiona, incepand ianuarie 2020, in regim de permanenta. Consiliul Judetean (CJ) Valcea a aprobat infiintarea unei linii de garda pentru ca acest aparat sa poata fi operational non-stop.

Garda pentru tomograf va fi asigurata de cinci medici specialisti, astfel ca acesta sa poata sa fie folosit si la sfarsit de saptamana, precum si in zilele de sarbatori legale.

„Cinci medici specialisti in radiologie si imagistica vor asigura desfasurarea activitatii tomografului de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Valcea zi si noapte, sapte zile din sapte, incepand cu luna ianuarie 2020. Asta, deoarece astazi (luni, n.r.) am aprobat infiintarea serviciului de garda la sectia de Radiologie, special pentru ca valcenii sa poata beneficia de investigatii imagistice la orice ora, in weekenduri si in zilele de sarbatori legale. Acest demers al nostru are ca scop eficientizarea serviciilor medicale oferite pacientilor sai de SJU Valcea”, a declarat Constantin Radulescu, presedintele CJ Valcea, citat de Agerpres.

In prezent, computerul tomograf de la Spitalul Judetean Valcea este functional doar in timpul saptamanii, de luni pana vineri.

Etichete: tomograf, computer tomograf, spitalul judetean valcea

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.