Toamna si iarna se numara operatiile estetice

Operatiile estetice sunt foarte populare in ultimul deceniu la nivel mondial, cat si in Romania, iar implanturile cu silicon, liposuctiile sau rinoplastiile sunt printre cele mai cerute astfel de interventii.

Romanii isi doresc sa arate din ce in ce mai bine, sa se faca remarcati prin modul in care arata, iar pentru multi dintre ei chirurgia estetica reprezinta modul prin care visele lor legate de aspectul fizic pot deveni realitate.
Unul dintre cele mai aglomerate sezoane pentru chirurgii esteticieni si plasticieni incepe de toamna si continua in lunile de iarna, cat si in cele de primavara, cand majoritatea persoanelor se pregatesc pentru a fi intr-o forma de invidiat la plaja, sustin specialistii in chirurgie estetica.

„Putem spune ca din punct de vedere al recuperarii postoperatorii, anumite operatii sunt mai solicitate in anumite perioade, cum ar fi toamna, iarna si primavara. Este cazul liposuctiilor si al interventiilor de marire a sanilor, cand post-operator se recomanda pacientelor sa poarte haine compresiv-elastice”, a precizat un specialist dintr-o clinica de profil din Bucuresti.

De asemenea, toamna este un anotimp aglomerat in ceea ce priveste cererea pentru majoritatea interventiilor chirurgicale estetice deoarece oamenii doresc sa arate cat mai bine in perioada sarbatorilor.

Cum temperaturile incep sa scada vertiginos in lunile de toamna, recuperarea post-operatorie, cand pacientele trebuie sa stea in casa, este mult mai usor de suportat.

Persoanele care doresc sa isi ajusteze anumite parti ale corpului trebuie sa tina cont si de o serie de factori atunci cand doreste sa apeleze la chirurgia estetica.

De exemplu, majoritatea procedurilor presupun anumite restrictii in timpul perioadei de recuperare, care poate dura de la cateva zile la cateva saptamani.

Astfel, este posibil ca post-operator chirurgul estetician sa recomande cateva zile de repaus total, ceea ce inseamna odihna la pat si imposibilitatea de a merge la locul de munca.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.