Urgenta Spitalului Judetean Timisoara se va extinde si moderniza

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Timisoara se va extinde si moderniza cu sprijinul Consiliului Judetean Timis. Aici urmeaza sa se construiasca un nou corp de cladire in cadrul unui proiect cu finantare europeana in valoare de 4,4 milioane de lei.

„Construim un corp nou cu o suprafata desfasurata de aproape 800 mp, cu subsol, parter si etaj. La parter va fi amplasa o camera pentru accesul ambulantelor si o sala noua de asteptare. De asemenea, vor fi create spatii de decontaminare si deparazitare, camere de receptie si triaj si grupuri sanitare, iar la etaj se va amenaja si o sala de curs. Valoarea estimata a contractului este de 4,4 milioane lei (fara TVA), finantarea fiind asigurata prin Programul Operational Regional 2014 – 2020. Din aceasta suma, 135 mii de lei sunt rezervati serviciilor de proiectare”, a declarat presedintele CJ Timis, Calin Dobra, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, investitia va permite si schimbarea destinatiei unor spatii administrative existente in cabinete de consultatii, de mica chirurgie si de ginecologie, cu refacerea finisajelor. Durata contractului este de 25 de luni, din care sase luni sunt dedicate proiectarii, iar 19 luni, executiei lucrarilor.

Etichete: UPU Timisoara, Spital Judetean de Urgenta Timis

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.