Teste pentru Covid-19 la Spitalul de Pediatrie Sibiu | Sapte copii depistati pana in prezent

Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu a inceput testele pentru COVID-19 in laboratorul propriu, in acest spital fiind internati sapte copii diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus.

„In laboratorul de biologie moleculara din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, s-a pus in functiune linia de testare pentru confirmarea infectiei cu noul coronavirus. S-au efectuat primele testari cu zece probe prelevate de la personalul medical si o proba de la un pacient deja confirmat pozitiv. Rezultatele testelor efectuate la personal au fost negative, iar rezultatul testului efectuat pacientului confirmat a fost pozitiv, concordant cu rezultatele deja cunoscute. Odata incheiata aceasta etapa, linia de testare este pregatita pentru testarea pacientilor”, a declarat dr. Ioana Matacuta, purtatorul de cuvant al institutiei, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, in prezent sunt internati in spital sapte copii confirmati cu COVID-19, cu varste intre patru si 16 ani, care provin din familii din judetul Sibiu.

Etichete: teste covid-19, spitalul de pediatrie sibiu, teste coronavirus, copii covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.