Teste gratuite pentru hepatita C

poza consult medic de familieSub sloganul “Hepatita C nu doare. Doar ucide”, Alianta Pacientilor cu Afectiuni Cronice (APCR), impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase ”Prof. Dr. Matei Bals”, cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania, au  lansat o campanie de testare pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C. 

Astfel, au fost puse la dispozitia celor interesati 50.000 de teste gratuite de depistare a infectiei cu virusul hepatitei C.

Afla mai multe aici.

Va reamintim ca hepatita C poate sa fie diagnosticat prin efectuarea unui test simplu de sange. Persoanele suspecte de hepatita C pot face o serie de analize pentru depistarea si confirmarea acesteia; analizele pot fi de screening (sange) si rolul lor este de a testa prezenta anticorpilor de hepatita, respectiv prezenta virusului in sange. Diagnosticul il va stabili medicul hepatolog sau cel gastroenterolog.

Etichete: teste hepatita c, testare hepatita c, teste pentru hepatita c

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.