Testari Babes-Papanicolau si HPV gratuite pentru femeile din Regiunea Sud-Muntenia

Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului (INSMC) ‘Alessandrescu-Rusescu’ din Bucuresti deschide Centrul de preventie, depistare precoce, diagnostic si tratament precoce al cancerului de col uterin, pentru femeile din Regiunea Sud-Muntenia.

Astfel, femeile cu docmiliul in judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman vor beneficia de testare gratuita HPV si Babes-Papanicolau.

“S-a deschis un nou centru de testare si depistare a cancerului de col uterin in cadrul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului ”Alessandrescu-Rusescu”. Femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, cu domiciliul in judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman, beneficiaza de testari GRATUITE Babes-Papanicolau si HPV”, potrivit unui anunt al Fundatiei Renasterea.

Femeile se pot programa la o testare gratuita Babes-Papanicolau (pentru categoria de varsta 24-29 de ani) sau HPV (pentru categoria de varsta 30-64 de ani).

Programarile se pot face telefonic, de luni pana vineri, intre orele 8,00 – 14,00/

Proiectul SCCUT – Screening pentru Cancerul de Col Uterin si tratament precoce Regiunea Sud-Muntenia este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, este derulat de Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Alessandrescu-Rusescu INSMC – Spitalul Clinic Polizu, in parteneriat cu Fundatia Renasterea, Centrul FILIA si Sastipen – Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate.

Etichete: testare gratuita Babes-Papanicolau, testare gratuita HPV

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.