Testarea genetica BRCA gratuita pentru 500 de persoane din Capitala

500 de persoane din Capitala vor primi un sprijin financiar in valoare de 2.500 lei/ beneficiar pentru testarea genetica prin care se permite alegerea de catre medicul oncolog a celui mai eficient tratament impotriva cancerului de san.

Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, a lansat aplicatia pentru inscrierea in Proiectul „Testarea BRCA”.

Beneficiari ai proiectului sunt persoanele diagnosticate cu cancer mamar, indiferent de varsta, care au indicatie medicala de la specialistul oncolog.

„Testarea se realizeaza in unitati sanitare publice si/ sau private cu profil oncologic, specializate in efectuarea acestui tip de test, care au fost afiliate in cadrul proiectului. Sprijinul financiar de 2.500 lei/ beneficiar, acordat de Primaria Capitalei, va fi decontat direct acestor unitati de testare afiliate. Obiectivul proiectului il reprezinta asigurarea unor sanse de eficienta crescuta a tratamentului oncologic prin utilizarea terapiilor biologice tintite si a metodelor de tratament chirurgical si chimioterapic adaptate”, transmite primaria intr-un anunt.

Inscrierea in proiect se pe site-ul www.assmb.ro, la sectiunea speciala Proiect „Testarea BRCA” – https://testarebrca.assmb.ro/.

Etichete: testare genetica BRCA, teste cancer san, teste cancer la san

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.