Sute de persoane nu au respectat izolarea impusa de autoritati

548 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare au fost plasate in carantina institutionalizata, de la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent.

De asemenea, potrivit Grupului de Comunicare Strategica, 14 persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

„Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 6.151 de persoane. Alte 110.042 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala”, a transmis, joi, Grupul de Comunicare Strategica.

La momentul transmiterii acestei stiri, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 1029 de persoane ca fiind infectate cu noul coronavirus.

Etichete: izolare coronavirus, autoizolare covid-19, carantina institutionalizata, consecinte nerespectare izolare, cazuri coronavirus romania

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.