Succesul oamenilor de afaceri din Europa va fi explicat prin teste ADN

oameni de afaceriMarti, 9 iunie, la Bruxelles a fost prezentat un proiect ce vizeaza determinarea elementelor care duc la succesul sau esecul oamenilor de afaceri din Europa, printr-o serie de teste ADN.

Conform agentiei de stiri spaniole EFE, Joaquin Boston, presedintele grupului de intreprinzatori din cadrul organizatiei Business Owners & Entrepreneurs (‘Entreps’) a declarat ca acest proiect va permite analizarea ADN-ul oamenilor de afaceri din fiecare tara, cu ajutorul unui instrument verificat.

Astfel, ar urma sa fie studiat studiat codul genetic a circa 10.000 de intreprinzatori din 28 de tari ale Uniunii Europene.

In cadrul cercetarii vor fi analizati factori precum comportamentul, experienta, capacitatea alfanumerica sau de comunicare.

„In urmatoarele sase luni vom demara testele iar dupa doi ani vom putea executa planul (…) Depinde insa de ajutorul UE si de fondurile alocate”, a precizat Boston, care a mai adaugat ca urmeaza si o comparatie intre oamenii de afaceri europeni si cei din SUA sau Israel.

Oficialii europeni, printre care si secretarul general al Asociatiei Europene a Camerelor de Comert , Arnaldo Abruzzini, a calificat proiectul drept unul „interesant”.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.