Studiu: Uleiul de masline poate fi mai eficient decat Viagra


Un studiu realizat pe un esantion de 600 de subiecti, concluzioneaza ca cei care obisnuiesc sa consume mult ulei de masline au mai putine probleme in viata lor sexuala.

Oamenii de stiinta precizeaza ca o dieta bogata in uleiul de masline pastreaza vasele de sange sanatoase – mentinand circulatia in fiecare parte din corp, relateaza The Independent.

In urma cercetarii s-a constatat ca cei care consuma cel putin 9 linguri de ulei de masline in fiecare saptamana, au un nivel mai mare de testosteron si prezinta un risc mic de a suferi de impotenta, decat cei care nu consuma deloc.

Acest studiu realizat de oamenii de stiinta greci, mai arata ca dieta mediteraneana, o dieta bogata in fructe, verdeturi, legume, peste si nuci, reduce riscul aparitiei disfunctiilor erectile cu pana la 40 %.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.