Studiu: Tratament revolutionar care stopeaza cancerul la san

pastile-contraceptiveCercetatorii britanici sustin ca au gasit un remediu pentru cancerul la san.

O combinatie de doua medicamente ar distruge complet tumorile maligne, iar pacientele n-ar mai avea nevoie de operatie sau chimioterapie.

Conform publicatiei The Telegraph, aceasta terapie experimentala a distrus tumorile in doar 11 zile.

Cele mai multe femei din Marea Britanie care au primit acest tratament au raspuns raspuns pozitiv la tratament.

Intr-unul din patru cazuri, combinatia de medicamente a dus la micsorarea semnificativa a tumorilor sau la disparitia totala.

Potrivit studiului prezentat recent la Conferinta Europeana pentru Cancer Mamar de la Amsterdam, tratamentul s-a dovedit eficient si in cazurile in care boala s-a raspandit la noduilii limfatici.

Oamenii de stiinta au sugerat ca in urma acestui studiu s-ar putea revolutiona viitorul tratament al femeilor bolnave de cancer la san.

Studiu s-a desfasurat pe un esantion de 257 de pacienti bolnavi de cancer.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.