Studiu: Menta trateaza acneea

acneePersoanele care sufera de acnee, isi pot ameliora problem dermatologice consumand cu regularitate ceai de menta.

Este concluzia unui studiu realizat recent si publicat de 20minutes.ch.

Este cunoscut faptul ca menta are multe calitati, ca este tonifianta si ca favorizeaza digestia.

Acum, potrivit dermatologului american Carl Thornfeldt, cel care a desfasurat o cercetare pe persoane afectate serios de acnee, „menta verde permite tratarea multor probleme ale pielii. Este un anti-inflamator foarte puternic”, sustine specialistul citat de Agerpres.

Dar, pana sa ajunga la aceasta concluzie, specialistul le-a recomandat pacientilor sai sa bea cate doua cesti de ceai de menta in fiecare dimineata, timp de o luna.

El a afirmat ca a observat imediat rezultatul: acneea a scazut cu circa 25%, iar dupa trei luni, procentul a fost de 51%.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.