Studiu: Femeile se plictisesc de sex dupa doar un an de relatie

Un studiu realizat de oamenii de stiinta britanici de la Universitatea Southampton concluzioneaza ca timpul este un factor important in pierderea interesului pentru sex in cazul femeilor.

Cercetarea publicata de curand in British Medical Journal, cuprinde date de la 4.839 de barbati si 6.669 de femei cu varste cuprinse intre 16 si 74 de ani, relateaza publicatia Independent.co.uk.

In urma analizarii acestora, cercetatorii au realizat ca desi ambii parteneri isi pierd apetitul sexual odata cu varsta, femeile chestionate au sustinut ca se plictisesc de sexul din relatii mult mai repede decat barbatii.

De asemenea, s-a mai constatat ca in afara de factorul timp, femeile sunt mai distrase de activitatile cotidiene decat barbatii, mai ales odata cu nasterea si cresterea copiilor, care de multe ori le capteaza aproape in totalitate atentia.

In cadrul studiului britanic, in total, 34% dintre femeile chestionate au aratat un interes scazut pentru sex, comparativ cu doar 15% la barbati.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.