Studiu: Care sunt cei mai fericiti romani?

Trei din zece romani din mediul urban se considera fericiti, in timp ce doi din zece se considera nefericiti. Este rezultatul unui studiu realizata recent de compania de cercetare Ipsos.

Barbatii inclusi in studiu, in mare parte s-au declarat multumiti daca au stabilitate financiara, iar pentru femei, bucuria se pare ca vine prin intermediul copiilor si a vacantelor.

Potrivit studiului, cei mai fericiti sunt cei care au o relatie de cuplu, respectiv o familie, au venituri peste medie, ies relativ des in oras si isi permit sa mearga periodic la saloanele de ingrijire ori sa-si imbunatateasca garderoba.

Dupa familie, in topul motivelor de fericire, insa la o distanta considerabila, se afla cariera sau sanatatea.

De cealalta parte, cei mai nefericiti romani s-au declarat cei care locuiesc in orase mai mari, sunt someri, lucreaza part timp sau sunt studenti.

La cercetarea realizata de Ipsos au participat 800 de respondeni din mediul urban cu varste cuprinse intre 20 si 50 de ani.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.