Startul inscrierilor in programul „FIV- o sansa pentru cuplurile infertile” se decaleaza


Data de incepere a inscrierilor in programul „FIV- o sansa pentru cuplurile infertile” se decaleaza de pe 4 iunie pe 14 iunie, ca urmare a implementarii, incepand cu 25 mai, a legislatiei privind datele cu caracter personal, se arata scrie intr-un anunt postat pe site-ul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB).

„Etapa de selectie publica a farmaciilor si unitatilor sanitare specializate in fertilizarea in vitro, organizata de catre emitentul de vouchere, va avea loc in perioada 4-8 iunie 2018. In perioada 8-14 iunie se vor analiza si valida dosarele depuse de catre participantii la selectie”, se arata in anunt.

Consiliul General al Municipiului Bucutresti a adoptat in luna martie un proiect de hotarare privind acordarea a 13.800 de lei cuplurilor infertile pentru proceduri de fertilizare in vitro.

In hotararea se arata ca bugetul multianual al programului va fi de 13.800.000 de lei pentru perioada iunie 2018 – decembrie 2019 pentru un numar estimat de 1.000 de beneficiari.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!