Startul inscrierilor in programul „FIV- o sansa pentru cuplurile infertile” se decaleaza


Data de incepere a inscrierilor in programul „FIV- o sansa pentru cuplurile infertile” se decaleaza de pe 4 iunie pe 14 iunie, ca urmare a implementarii, incepand cu 25 mai, a legislatiei privind datele cu caracter personal, se arata scrie intr-un anunt postat pe site-ul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB).

„Etapa de selectie publica a farmaciilor si unitatilor sanitare specializate in fertilizarea in vitro, organizata de catre emitentul de vouchere, va avea loc in perioada 4-8 iunie 2018. In perioada 8-14 iunie se vor analiza si valida dosarele depuse de catre participantii la selectie”, se arata in anunt.

Consiliul General al Municipiului Bucutresti a adoptat in luna martie un proiect de hotarare privind acordarea a 13.800 de lei cuplurilor infertile pentru proceduri de fertilizare in vitro.

In hotararea se arata ca bugetul multianual al programului va fi de 13.800.000 de lei pentru perioada iunie 2018 – decembrie 2019 pentru un numar estimat de 1.000 de beneficiari.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.