Stafeta Ciclista SM 2015

Bicicleta – terapia anti-stres pe gratisAsociatia de Scleroza Multipla din Romania lanseaza invitatia pentru data de 27 mai 2015, incepand cu ora 12, in Parcul Herastrau, Pavilionul H (langa debarcader), la turul ciclist simbolic organizat in cadrul campaniei Stafeta Ciclista SM 2015 cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.

Scopul campaniei este solidarizarea si incurajarea pacientilor afectati de scleroza multipla in lupta lor cu aceasta maladie si promovarea accesului pacientilor la servicii, in institutii, la formele de invatamant, tratament, etc, accesul fiind si tema zilei mondiale din acest an.

Stafeta Ciclista SM 2015 se va derula in perioada 20-28 mai 2015, perioada in care 3 voluntari biciclisti leaga 5 localitati din Romania (Oradea, Bistrita, Alba Iulia, Constanta si Bucuresti), dar si Chisinau din Republica Moldova. Turul a pornit din Oradea in 20 mai 2015 si a dedicat fiecarei localitati, cate o zi pana la punctul terminus, Alba Iulia, Piata Custoza.

In fiecare an, in ultima miercuri din luna mai se sarbatoreste Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple, anul acesta fiind in data de 27 mai, cand vom sarbatori si noi in Bucuresti.

De asemenea, evenimentele derulate in Romania se afla pe harta evenimentelor internationale derulate cu ocazia Zilei Mondiale SM 2015.

Cum se pot implica bucurestenii?

• Venind la eveniment cu bicicleta impreuna cu prietenii, familia, colegii sau chiar singuri.
• Sa insoteasca ciclistii stafetei prin parc si prin oras.
• Scriind un mesaj de incurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Incurajarea voastra ne intareste in lupta noastra impotriva sclerozei multiple.
• Adresand mesaje de incurajare, like-uri si fotografii de incurajare pe pagina

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.