„Spune DA! Sustine donarea de organe” si in orasul tau!

transplant“Pregatiti de oaspeti?” intreaba plini de nerabdare 15 voluntari ai Asociatiei Transplantatilor din Romania(ATR), echipa de campanie ce va ajunge anul acesta in 4 puncte importante ale tarii.

Ca si in cele 8 editii anterioare, voluntarii sunt pusi si anul acesta pe fapte mari. Dupa succesul campaniei inregistrat in anii precedenti, drumul prin tara continua! Asociatia Transplantatilor din Romania anunta cu optimism inceperea unei noi editii a campaniei de informare ‘Spune Da! Sustine donarea de organe’.

Caravana ATR debuteaza cu dreptul si pregateste si de aceasta data surprize organizatorice. Startul se da la Campina, in data de 17 octombrie.

Pe langa voluntari vor fi prezenti, printre altii, membrii ATR din oras si imprejurimi, motociclisti si elevi.

Campania din acest an va ajunge apoi in Pitesti, Ramnicu Valcea si Cluj Napoca.

„Solidaritatea noastra, a celor ce am beneficiat de un transplant, cu generozitatea concetatenilor, ofera sansa celor aflati pe listele de asteptare sa-si continuie drumul in viata. Practic, prin transplant te nasti a doua oara. Ne dorim, ca prin Campania noastra oamenii sa fie informati corect, sa cunoasca beneficiile acestei ramuri a medicinei de varf si a procedurilor legale in sa-si da acceptul cu privire la donarea de organe.”, a declarat Gheorghe Tache, presedinte ATR.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.