Sprijin financiar pentru bucurestenii care au nevoie de recuperare oncologica

Incepand cu luna martie, bucurestenii interesati pot solicita sprijin financiar pentru servicii medicale, de nutritie oncologica, kinetoterapie si de psihologie, in cadrul unui program de recuperare oncologica.

Proiectul „Recuperare oncologica” prevede acordarea unui sprijin financiar in cuantum de 5.850 lei (TVA inclus) /beneficiar/pachet de servicii, pentru 2.500 de persoane, in vederea decontarii unui pachet de servicii medicale care cuprinde sedinte de kinetoterapie, drenaj limfatic, consiliere psihologica, precum si consiliere de nutritie oncologica, transmite Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), intr-un comunicat de presa.

Concret, fiecare pacient va putea beneficia, in baza indicatiei de la medicul oncolog curant, in completarea serviciilor si procedurilor medicale de acelasi tip decontate de CNAS de care solicitantul a beneficiat anterior eliberarii indicatiei medicale, de un pachet de servicii medicale compus din:

– 10 sedinte de kinetoterapie – 135 lei/sedinta
– 10 sedinte de drenaj limfatic manual – 170 lei/sedinta
– 10 sedinte de consiliere psihologica – 250 lei/sedinta
– 1 consultatie de nutritie oncologica – 300 lei.

Sprijinul financiar va fi decontat direct catre unitatile sanitare publice si/sau private afiliate in cadrul proiectului.

Beneficiarii proiectului pot fi pacientii cetateni romani, cu domiciliul stabil in Bucuresti sau viza de resedinta obtinuta cu cel putin sase luni inainte de depunerea cererii, diagnosticati cu diferite forme de cancer, cu indicatie medicala de la medicul oncolog curant.

Platforma pentru inscrieri online in cadrul proiectului „Recuperare oncologica” va fi deschisa miercuri, 15 martie 2023, si va fi disponibila pentru toti bucurestenii interesati pe site-ul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (www.assmb.ro).

Etichete: recuperare oncologica, servicii medicale pacienti oncologici, decontare servicii oncologie, nutritie oncologica

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.