Spitalul Suceava: 244 de pacienti internati in Sectorul Covid-19

330 de pacienti se afla internati, in prezent, la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Suceava, dintre care 224 in Sectorul Covid-19, potrivit unui comunicat al unitatii medicale.

Sursa citata precizeaza ca sectiile din cladirea spitalului trec printr-un proces de reorganizare, pentru a asigura functionarea optima cu personalul medical existent.

”Intregul personal medical, precum si din serviciile administrative care asigura continuitatea activitatii la Spitalul Judetean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistenta medicala de calitate”, scrie in comunicatul SJU Suceava.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, luni seara, emiterea Ordonantei Militare nr. 6 prin care s-a decis carantinarea municipiului Suceava si a unei zone limitrofe, formate din opt comune.

Din totalul de 2.109 cazuri de infectare cu COVID-19 din Romania, 593 sunt din aceasta zona.

Etichete: spital suceava, cazuri covid-19, pacienti spital suceava, carantina suceava

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.