Spitalul ‘Panait Sarbu’ isi poate relua integral activitatea

Spitalul clinic de Obstetrica-Ginecologie ‘Prof. dr. Panait Sarbu’ isi poate relua integral activitatea medicala, potrivit DSP Bucuresti.

„Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a anuntat Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie ‘Prof. dr. Panait Sarbu’ ca, incepand de joi, poate relua integral activitatea medicala. Decizia inspectorilor sanitari vine dupa ce au fost finalizate lucrarile de igienizare, curatenie si dezinfectie terminala in spatiile unitatii sanitare. De asemenea, rezultatele probelor de laborator privind autocontrolul coroborate cu probele de sanitatie prelevate de reprezentantii DSPMB sunt in prezent conforme”, scrie intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Reluarea activitatii spitalului implica respectarea cu strictete a normelor legale privind supravegherea, prevenirea si limitarea infectiilor asociate asistentei medicale in unitatile sanitare, se mai arata conform sursei mentionate.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.