Spitalul Judetean Timisoara a fost declarat, de un juriu international, Spitalul Anului in Romania

Spitalul Judetean de Urgenta ‘Pius Brinzeu’ din Timisoara a fost declarat ‘Spitalul anului’ in Romania, premiu acordat de un juriu international, format din specialisti din 12 tari.

Cei aproape 30 de membri ai juriului au confirmat ca la Spitalul Judetean Timisoara, finalist intr-o lupta stransa alaturi de unitati sanitare cu nume mari din Bucuresti, Cluj si Iasi, inovatia si excelenta in domeniul sanatatii sunt prioritatile pe care institutia se bazeaza pentru a aduce sanatate ca in Occident, la noi acasa, a anunta managerul spitalului, Raul Patrascu, intr-o postare pe o retea de socializare.

“Un premiu care ma onoreaza si pe care il dedic, in totalitate, echipei Spitalului Judetean Timisoara, fara de care nu am fi razbit in fata celui mai mare inamic din ultimul secol, SARS-CoV-2, fara de care nu am fi reusit sa transpunem idei de pe hartie in practica si fara de care nu am fi putut indrazni sa credem ca se poate. Pentru a lupta trebuie sa indraznesti, sa crezi, sa ai curaj si chiar sa risti, dar atunci cand stii ca te poti baza pe intreaga echipa, poti spune ca lupta e ca si castigata. Am preluat acest mandat cu un val de scepticism venit din exterior (fiind privit – n.r.) ca un tanar fara destula experienta in domeniu, poate cu o viziune, dar nu foarte clara, poate o greseala. Dar am dovedit ca se poate face performanta, am demonstrat ca putem sa facem un proiect unic in tara in valoare de 52 milioane de euro, atat de necesar pentru pacientii din vestul tarii, proiect care ne-a clasat pe primul loc in fata a sute de spitale romanesti”, scrie managerul unitatii medicale pe pagina sa de Facebook.

Premiul a fost acordat in cadrul ‘Romanian Healthcare Awards’, prima si cea mai ampla competitie dedicata medicilor, echipelor medicale si spitalelor din tara.

Etichete: spital judetean timisoara, spital timisoara, spitalul anului in romania,

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.