Spitalul Judetean Ilfov, spital suport pentru pacientii Covid

Spitalul Judetean Ilfov se va transforma in spital suport pentru a trata pacientii cu Covid-19, potrivit anuntului facut de conducerea Consiliului Judetean Ilfov.

„Ieri seara am avut aceasta discutie cu ministrul Nelu Tataru. Din pacate, in ultimii opt ani, relatiile dintre noi si minister nu au fost incurajatoare. Si nici nu am fost sprijiniti in proiectele noastre. Dar traim in aceasta perioada momente in care e nevoie, pe langa profesionalism si suport material, si de multa solidaritate”, a scris Marian Petrache, presedintele CJ Ilfov, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, alegerea Spitalului Judetean Ilfov ca spital suport Covid este dovada calitatii oamenilor care muncesc aici, a profesionalismului lor, dar si a faptului ca investitiile pe care le-a facut Consiliul Judetean au dat rezultate.

Etichete: spitalul judetean ilfov, spital pacienti covid, tratament pacienti covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.