Spitalul Judetean Giurgiu si ambulatoriul, modernizate cu 31 de milioane de euro

Deputatul Elena Dinu a declarat ca Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu si ambulatoriul vor beneficia de proiecte de reabilitare, extindere si modernizare in valoare totala de peste 31 de milioane de euro.

„Pentru urmatoarea perioada avem in vedere realizarea pentru judetul Giurgiu a doua proiecte importante, reabilitarea si extinderea cu inca doua etaje a Spitalului Judetean Giurgiu precum si realizarea, modernizarea, extinderea si dotarea ambulatoriului la spital. Si eu si echipa Consiliului Judetean Giurgiu urmarim permanent derularea acestor doua mari proiecte pentru judetul nostru. Am avut un proiect pentru ambulatoriu dar acesta era conceput a se dezvolta la subsolul spitalului, ori nu poti sa faci un proiect cu asemenea deschidere si accesibilitate catre public intr-un buncar, motiv pentru care a fost refacut acest proiect. Ambele proiecte se vor derula pe o perioada lunga de timp, dar sunt si de o importanta mare pentru toti locuitorii judetului”, a declarat deputatul Elena Dinu, citata de Agerpres.

Ea a mai precizat ca reabilitarea si extinderea Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu este un proiect in valoare de 21 de milioane de euro, iar realizarea ambulatoriului este un proiect de 10,4 milioane de euro.

Etichete: spital judetean giurgiu, ambulatoriu giurgiu, aparatura medicala

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.