Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui va avea aparatura medicala noua

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui a primit o finantare de 4,5 milioane de lei de la Ministrul Sanatatii pentru achizitia de aparatura medicala.

Este vorba de aparatura pentru sectiile Radiologie si Imagistica Medicala, TBC, Laboratorul de analize medicale si Serviciul de Medicina Legala.

„Este vorba despre fonduri pentru dotarea mai multor sectii din cadrul spitalului, atat de necesare pentru imbunatatirea activitatii, astfel incat sa le oferim pacientilor nostri un act medical de calitate. Odata cu dotarea spitalului cu aparatura medicala performanta, facem demersuri pentru atragerea de noi specialisti in cadrul spitalului”, a declarat Ana Rinder managerul SJU Vaslui, conform Agerpres.

In curand, spitalul va dota Unitatea de Primiri Urgente si Ambulatoriul de Specialitate care au fost modernizate in cadrul unor proiecte cu finantare europeana.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.