Spitalul Judetean Alba Iulia a primit un aparat pentru monitorizarea functiilor vitale

Un aparat pentru monitorizarea functiilor vitale a fost donat Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Alba Iulia de catre Camera Executorilor Judecatoresti si Asociatia S.A.H. 2013, potrivit unui comunicat transmis.

„Prin donatia facuta, Camera Executorilor Judecatoresti, de pe raza judetelor Alba, Sibiu si Hunedoara, impreuna cu Asociatia S.A.H. 2013, au contribuit la dotarea sectiei, si, implicit, la salvarea si ingrijirea la nivel inalt a micilor pacienti cu afectiuni care necesita monitorizare continua”, potrivit comunicat remis de unitatea medicala.

Aparatul pentru monitorizarea functiilor vitale le masoara pe cele de baza ale corpului uman si pot alerta personalul medical in cazul detectarii unei modificari in starea unui pacient.

Valoarea aparatului donat Spitalului din Alba Iulia este de aproximativ 6.000 de euro. Aceasta a fost primit cu recunostinta de catre intreaga echipa medicala a sectiei de Pediatrie.

Etichete: spital judetean de urgenta alba iulia, aparat monitorizare functii, pediatrie alba iulia

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.