Spitalul din Sighetu Marmatiei, dotat cu RMN si echipamente medicale

Spitalul municipal Sighetu Marmatiei urmeaza sa fie dotat cu un echipament RMN si cu alte echipamente de investigatii medicale.

„Am reusit sa o convingem pe doamna ministru sa ne finanteze in acest trimestru reabilitarea sectiei de radiologie, unde se vor amplasa ultimele achizitii – un mamograf, un ecograf de ultima generatie si, desigur, mult asteptatul aparat cu rezonanta magnetica. A fost apreciata prestatia conducerii spitalului si a eforturilor acestora pentru eficientizarea serviciilor medical”, a precizat primarul Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmatiei pe pagina sa de Facebook.

Spitalul municipal Sighetu Marmatiei este singura unitate medicala din judet care functioneaza in sistem pavilionar. De curand, un localnic care lucreaza in strainatate a donat unitatii medicale o ambulanta complet echipata, care sa permita transportul pacientilor in interiorul spitalului.

Etichete: spital maramures, investigatii RMN

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.