Spitalul de Obstetrica-Ginecologie ‘Filantropia’ se inchide temporar

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie ‘Filantropia’ din Bucuresti anunta ca se va inchide in perioada 22 noiembrie – 6 decembrie.

“Pentru a pastra standardele de calitate superioara necesare ingrijirii dumneavoastra, este necesar sa inchidem maternitatea Filantropia in perioada 22 noiembrie – 6 decembrie pentru igienizarea periodica anuala si pentru lucrari si reparatii absolut necesare. Femeile gravide care vor naste in acea perioada vor fi redirectionate catre alte maternitati din Bucuresti, fiind sub atenta ingrijire”, scrie intr-un anunt al unitatii medicale.

Totusi, ambulatoriul, consultatiile, departamentul de medicina materno-fetala si internarile in sectia Ginecologie raman deschise.

“Sectiile inchise in perioada mentionata sunt sectia de Obstetrica si cea de Neonatologie. (…) Igienizarea anuala a spatiilor necesita rigurozitate, mai ales in conditiile date de virusul COVID-19”, mai transmite Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie ‘Filantropia’.

Etichete: spitalul de obstetrica-ginecologie ‘filantropia’, spitalul filantropia se inchide

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.