Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad va avea cabinet de chirurgie vasculara

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a demarat demersurile in vederea infiintarii unui cabinet de chirurgie vasculara in ambulator, care se va deschide la inceputul anului viitor, a anuntat managerul unitatii medicale, Carmen Lucuta, conform Agerpres.

Potrivit managerului unitatii, din dorinta de a raspunde solicitarilor primite din partea pacientilor, conducerea unitatii medicale a purtat discutii medicul specialist in chirurgie vasculara din SCJU Arad, dr. Mircea Alexa, care s-a aratat dispus sa lucreze in ambulatoriul SCJU Arad, conditionand insa acest lucru de faptul ca toti medicii de pe sectie sa lucreze in acest cabinet.

„Avand in vedere acest lucru, cat si faptul ca toti medicii care au contract cu SCJU Arad sunt obligati sa ofere si servicii in ambulator, la nivelul conducerii spitalului s-a luat decizia demararii demersurilor in vederea crearii unui cabinet de chirurgie vasculara in ambulator. In acest sens am luat legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arad si speram ca acest cabinet sa devina functional incepand chiar de la 1 ianuarie 2019”, a declarat intr-un comunicat de presa transmis, Carmen Lucuta, managerul SCJU Arad

In prezent, la nivelul conducerii spitalului se fac eforturi pentru asigurarea sa fie asigurat spatiul necesar, se mai precizeaza conform sursei mentionate.

„Cabinetul de chirurgie vasculara va avea un program de munca redus, minimumul pe care il putem negocia cu Casa de Asigurari, astfel incat medicul specialist sa poata face fata si pe sectie, si in blocul operator. Nu va fi un cabinet pentru urgente, pacientii se vor adresa acestui cabinet exclusiv pe baza de programare” a precizat managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.