Spitalele publice din Bucuresti la care pacientii se pot programa online

Locuitorii Municipiului Bucuresti se pot acum programa online la sapte spitale publice din Capitala. Toti pacientii se pot programa pentru consultatii medicale in regim ambulatoriu, fara sa mai fie nevoie sa mearga in persoana la unitatea sanitara sau sa apeleze diverse numere de telefon.
Serviciul de programare online este deja disponibil in sapte din cele 19 spitale administrate de Primaria Municipiului Bucuresti prin ASSMB – Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti urmand a fi extins in perioada urmatoare.

Pacientii pot accesa sistemul integrag de programari online accesand pagina dedicata fiecarui spital:

𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐝𝐞 𝐎𝐛𝐬𝐭𝐞𝐭𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐬𝐢 𝐆𝐢𝐧𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 𝐅𝐢𝐥𝐚𝐧𝐭𝐫𝐨𝐩𝐢𝐚: http://136.255.160.34:6282/ProgramariOnline/

𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐚: https://programarionline.spitalulcolentina.ro/programario…

𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 „𝐏𝐫𝐨𝐟. 𝐃𝐫. 𝐓𝐡𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐡𝐞𝐥𝐞”: https://programarionline.burghele.ro:8443/programarionline

𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐝𝐞 𝐍𝐞𝐟𝐫𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 „𝐃𝐫. 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐥𝐚”: https://programarionline.spcaroldavila.ro:8443/Programar…/

𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐝𝐞 𝐏𝐬𝐢𝐡𝐢𝐚𝐭𝐫𝐢𝐞 „𝐏𝐫𝐨𝐟. 𝐃𝐫. 𝐀𝐥. 𝐎𝐛𝐫𝐞𝐠𝐢𝐚”: https://programarionline.spital-obregia.ro/programarionline/

𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐂𝐨𝐥𝐭𝐞𝐚: https://programarionline.coltea.ro/programarionline/

𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 „𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐞 𝐌𝐚𝐥𝐚𝐱𝐚”: https://programarionline.spitalmalaxa.ro:8443/programari…/

Programarea online asigura un acces facil pacientilor la serviciile medicale, eliminand necesitatea deplasarii fizice sau a apelului telefonic. Afisarea intervalelor orare libere permite programarea transparenta a pacientilor, eliminand interventiile de orice tip.

Medicul are acces in orice moment la lista pacientilor programati in ambulatoriu, si isi poate organiza timpul astfel incat sa poata raspunde tuturor solicitarilor.

De asemenea, pacientul stie unde, la ce ora, si la ce doctor anume este programat la consult, iar astfel nu mai este nevoit sa astepte perioade lungi la usa cabinetului medical.

Etichete: programari online spitale bucuresti, programari consultatii spital bucuresti, ASSMB

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.