Spitale care vor asigura asistenta medicala de urgenta de 1 si 2 mai 2014

5 masuri esentiale pentru a preveni cancerul de plamaniIn minivacnta de 1 si 2 mai, asistenta medicala de urgenta va fi asigurata in Bucuresti de noua spitale, intre care doua sunt spitale pentru copii, conform unei informari a Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti (DSPMB).

Spitale care vor asigura serviciile de urgenta de 1 si 2 mai

Serviciile medicale de urgenta vor fi asigurate in aceasta perioada de spitalele Floreasca, Universitar, Sf. Pantelimon, Sf. Ioan, Bagdasar-Arseni, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Oftalmologic, Grigore Alexandrescu, Marie S. Curie.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti cu program normal

DSPMB a precizat ca Serviciul de Ambulanta Bucuresti va avea un program normal in intervalul 1-2 mai 2014. In acelasi timp, se va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga capitala.

Numarul 112 va prelua urgentele

Conform DSPMB, si in aceasta perioada solicitarile de urgenta vor fi preluate de numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

DSPM va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret, nr.14, sector 1, sau la numarul de telefon 021/313.77.39, 311.21.90.

Sursa: www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.