Specialistii de la Spitalul Obregia ofera, zilnic, consiliere telefonica

Specialisti din cadrul Compartimentului de Psihiatrie Comunitara si Reintegrare Psiho-sociala de la Spitalul de Psihiatrie ‘Prof. Dr. Alex. Obregia’ din Capitala ofera consiliere telefonica pe durata pandemiei cu noul coronavirus.

„Pentru ca trecem printr-o perioada dificila pentru noi toti, pe durata pandemiei cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), oferim posibilitatea consilierii telefonice. Daca intampinati dificultatii in a gestiona problemele de anxietate, depresie sau de comunicare cu copilul dumneavoastra, nu ezitati sa contactati echipa de medici, care va ofera posibilitatea de a discuta si identifica o solutie pentru ameliorarea suferintei dumneavoastra”, transmite unitatea medicala intr-o informare.

Cei care doresc sa intre in legatura cu specialistii institutiei medicale, pot apela zilnic, intre orele 10:00 – 19: 00, numarul 031 9103.

Unitatea medicala mai precizeaza ca acest tip de consiliere telefonica nu se substituie tratamentului psihotrop care este urmat eventual de unele persoane si nici nu inlocuieste o forma de psihoterapie in care unele persoane sunt implicate in mod curent.

Etichete: consiliere prin telefon, consiliere psihologica, consiliere spitalul obregia

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.