SJU Satu Mare ofera consultatii oncologice si ecografii mamare gratuite de Ziua mondiala a luptei impotriva cancerului la san


Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Satu Mare ofera consultatii oncologice gratuite si ecografii mamare cu ocazia Zilei mondiale de lupta impotriva cancerului de san, informeaza institutia printr-un comunicat de presa.

„In data de 1 octombrie 2018, cu ocazia zilei mondiale a luptei impotriva cancerului de san, Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare ofera gratuit, prin cabinetele de specialitate, consult oncologic (invatarea autoexaminarii) si ecografie mamara domnisoarelor si doamnelor aflate in stadiul de premenopauza. Actiunea are drept scop preventia si depistarea precoce a cancerului de san”, se precizeaza confom sursei mentinate.

Examinarile vor incepe luni, 1 octombrie, la Spitalul Judetean, sectia Medicala Oncologie de zi. In vederea evitarii aglomerarii, consultatiile se vor desfasura pe baza unei programari prealabile.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.