Sibiu: Se reiau consultatiile in ambulatoriile de specialitate | Teste Covid-19, la cerere

Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu a anuntat ca reia consultatiile in ambulatoriile de specialitate, incepand de vineri, 15 mai. Totodata, aici se vor putea face teste de Covid-19, contra cost.

„Incepand cu data de 15.05.2020, dupa incetarea starii de urgenta, Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu va relua activitatea de consultatii in ambulatoriile de specialitate. Consultatiile si investigatiile se vor face numai cu bilet de trimitere de la medicul de familie si programare telefonica la numerele 0269 217 810 si 0269 217 927”, scrie intr-un comunicat de presa transmis, marti, de Spitalul din Sibiu.

Potrivit unitatii medicale, la prezentarea pentru consultatie/investigatie se va masura temperatura corporala in cabinetul de triaj din fiecare locatie si se va solicita dezinfectia mainilor. Daca pacientul este afebril, acesta va fi indrumat catre cabinetul de consultatie/investigatie, iar daca este febril, el va fi indrumat pentru consultatie in Unitatea de Primiri Urgente.

„In momentul programarii telefonice, apartinatorii vor fi chestionati cu privire la urmatoarele aspecte: daca copilul are simptome de raceala, stranut, tuse, dureri in gat, dificultati de respiratie si / sau febra (mai mare de 37°C); daca exista membri ai familiei cu aceste simptome; daca au intrat in contact cu un pacient confirmat cu COVID-19; daca sufera de o patologie cronica sau o afectiune care ii reduce imunitatea”, mai transmit reprezentantii unitatii.

De asemenea, Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu anunta si ca va face teste de COVID-19, la cerere, contra cost, iar pentru a respecta masurile de distantare, vor fi primiti doar doi pacienti pe ora.

Etichete: consultatii medicale sibiu, ambulatoriu de specialitate sibiu, spitalul clinic de pediatrie sibiu, teste covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.