Sfaturi pentru pacientii cu rinita alergica

poza sfaturi rinita alergicaRinita alergica este o boala frecventa, caracterizata de inflamatia alergica a mucoasei nazale, diagnosticata in mod obisnuit pe baza istoricului individual si pe prezenta simptomelor de prurit (mancarime a nasului), rinoree, stranut si obstructie nazala. In cele mai multe cazuri acestea se asociaza cu simptome oculare: pruruit ocular, lacrimare, roseata ochiului.

Uneori mai apar: dureri de cap, perturbarea simtului mirosului, tulburari de memorie, reducerea randamentului si abilitatilor profesionale sau a performantelor scolare.

Desi este o afectiune aparent usoara, mergi la medic daca apar aceste simptome caci in timp se pot agrava.

Citeste mai mult aici

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

2 de intrebari si raspunsuri

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.