Set de proteza de san si sutien special compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate

Riscul de cancer la san poate fi redus fara efortPrin Ordinul 409 publicat in Monitorul Oficial cele care au trecut printr-o mastectomie beneficiaza, in regim compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate, de set compus din proteza de san si sutien cu buzunare pentru proteza.

Femeile din ziua de azi au la dispozitie o gama larga de produse post mastectomie, dar din pacate acestea nu sunt cunoscute in detaliu.

Pentru fiecare persoana exista o multitudine de produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de operatie la san si fiecarei etape din viata atat din timpul tratamentului, cat si dupa ce acesta se termina.

Prin Ordinul 409 publicat in Monitorul Oficial, femeile care au trecut printr-o mastectomie beneficiaza, in regim compensat prin sistemul asigurarilor de sanatate, de set compus din proteza de san si sutien cu buzunare pentru proteza.

In cazul unui Centru de Consiliere pentru Protezarea Externa de San suma compensata este de 409, 33 lei.

Prin acest program se doreste  reintegrarea nevoii de feminitate a cfemeilor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.