Serviciul de Ambulanta din Romania, la ceas aniversar

Serviciul de Ambulanta din Romania implineste vineri 111 ani de la infiintare, cu aceasta ocazie fiind organizata in Bucuresti o parada cu 45 de ambulante.

„Vom sarbatori 111 ani de ambulanta in Romania. Poate nu vi se pare impresionant, o cifra extraordinara, dar vreau sa o priviti in alta prisma — cate milioane de vieti au fost salvate, cati oameni au lucrat si o parte dintre ei si-au petrecut jumatate din viata in acest serviciu, si-au dedicat o parte importanta din viata pentru a salva vieti. Ne straduim in fiecare an sa fim mai buni, ne straduim sa fim mai multi. De cativa ani incoace doar o singura data am avut bucuria sa va anuntam ca ni s-au suplimentat posturile. Ne straduim din punct de vedere profesional sa fim din ce in ce mai buni, sa acordam o asistenta medicala de urgenta de calitate, asa cum ne-am dori sa primim noi daca am fi pacienti. (…) Speram ca in fiecare an guvernantii vor intelege eforturile noastre pentru a ne ajuta punandu-ne la dispozitie mijloacele sa acordam asistenta medicala la standarde europene”, a declarat managerul SABIF, Alis Grasu, potrivit Agerpres.

Ea a subliniat ca prezenta la festivitatea de vineri a celor 45 de ambulante, care provin de la fiecare serviciu din tara, nu afecteaza cu nimic capacitatea de interventie.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.