Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov (SABIF) marcheaza 112 ani de existenta


Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov (SABIF) organizeaza, de luni pana vineri, intre orele 10,00 – 17,00, ‘Saptamana Portilor Deschise’, cu ocazia implinirii a 112 de existenta.

”La sfarsitul acestei saptamani, Ambulanta implineste 112 ani de existenta. Cu aceasta ocazie, Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov (SABIF) a anuntat Ministerul Sanatatii ca, in perioada 23 – 27 iulie, intre orele 10,00 – 17,00, organizeaza ‘Saptamana Portilor Deschise’, la sediul din str. Mihai Eminescu, nr. 226, sector 2”, scrie intr-un comunicat de presa.

Persoanele interesate vor putea vizita sediul central al SABIF unde vor primi informatii despre istoria Serviciului de Ambulanta si despre tehnicile de resuscitare care salveaza vieti.

In cadrul acestui eveniment, respectand regulamentul, exista si sansa pentru doritori de a asista la rezolvarea unor cazuri impreuna cu un echipaj de pe Ambulanta, traind astfel o experienta inedita alaturi de medici si de asistentii medicali, mai scrie in comunicatul SABIF.

In 28 iulie 1906 a luat fiinta ‘Societatea de Salvare din Bucuresti’ si, odata cu ea, prima statie de Salvare din Romania, creata din initiativa profesorului Nicolae Minovici, sub deviza ‘Totdeauna si tuturor, gata pentru ajutor’.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.