Servicii medicale acordate elevilor si studentilor in cabinetele medicale scolare

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) anunta ca, incepand cu data de 1 iulie 2021, elevii si studentii, indiferent de localitatea de domiciliu a acestora, pot beneficia de urmatoarele servicii acordate de medicii din cabinetele medicale scolare/ studentesti:

– prescriptie medicala pentru medicamente in caz de urgenta medicala, doar pentru afectiuni acute, pentru maximum 7 zile;

– bilet de trimitere pentru medicul specialist.

“Pana in prezent, puteau beneficia de bilet de trimitere pentru medicul specialist sau prescriptie medicala pentru afectiuni acute, eliberate de medicul din cabinetul medical scolar/ studentesc, doar elevii si studentii cu domiciliul in alta localitate fata de cea in care se afla unitatea de invatamant.”, mai precizeaza CNAS.

Etichete: servicii medicale elevi si studenti, prescriptie medicala pentru elevi si studenti, bilet de trimitere pentru elevi si studenti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.