Sedinte gratuite de evaluare motrica si de logopedie la Baby Boom Show

campanie-copii-epilepsieParintii isi vor putea duce copiii la expozitia Baby Boom Show, care va avea loc intre 5 si 8 noiembrie, in Pavilionul Central ROMEXPO, pentru a beneficia de sedinte gratuite de logopedie si evaluare motrica sustinute de reputati specialisti in domeniu.

De asemenea, in cadrul evenimentului vor fi oferite si servicii medicale gratuite pentru copiii cu varste cuprinse intre zero si 7 ani si gravide, in urmatoarele specializari: ginecologie/ ecografie, neonatologie si pediatrie.

La evenimentul din luna noiembrie de la Bucuresti, Baby Boom Show, vor fi prezenti peste o suta de expozanti, care vor oferi jucarii, hainute, carucioare, cosmetice pentru copii, cu reduceri cuprinse intre 10% si 70%.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.