Sectiune Cardiologie

Cel mai recent raport al Societatii Europene de Cardiologie a indicat faptul ca bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces, atat la nivel national cat si european.  Articolele din aceasta sectiune informeaza pacientii asupra simptomelor afectiunilor cardiovasculare, asupra masurilor de preventie si de ameliorare a vietii pacientului in cazul diagnosticarii cu o astfel de afectiune.  Pacientii pot afla cum pot sa urmeze un regim de viata sanatos pentru prevenirea si controlul bolilor cardiologice.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.